Un soi de dovlecel care creste in lungime pana pe la 2 metri, catarator, productiv de zici ca nu-i adevarat si mai gustosi decat cei comuni. Singura problema este ca trebuie culesi pentru consum cand sunt foarte fragezi, se pot consuma si pe parti, adica se taie din ei iar acestia cicatrizeaza imediat, putand ca peste o zi, doua, trei, sa consumi din nou din el pana nu imbatraneste. Eu i-am plantat langa un corcodus, ca pur si simplu nu mai aveam loc in alta parte iar cand a cazut frunza corcodusului gandeai ca de fapt e copac ce face dovlecei asa era de plin.
Mai multe poze pe albumul gradinei mele: http://nicolaelalu.sunphoto.ro/Gradina_mea_de_legume
1 plic conține 50 semințe.
Pentru orice comanda, care depaseste 50 lei, va exista cel putin un bonus iar pentru comenzi mai mari, numarul bonusurilor va creste. Comenzile mai mari de 50 lei vor beneficia de transport gratuit. Comenzile vor fi procesate in cel mult o saptamana.
Ardeiul iute bulgaresc celebru prin faptul ca este foarte putin iute lung si incarligat si care se poate folosi si murat verde deschis la tinerete si rosu deschis la coac...
Ardeiul iute nemtesc, celebru pe vremea copilariei mele, din care se puneau pentru iarna la sticle de 1 kg si se scoteau de acolo cu o sarma indoita si care au un...
Ardeiul iute Bucurestean, cel ce inca se mai serveste la ciorbe prin unele restaurante care se respecta si care arata gros cam cat degetul mare de la mana si lung de ...