Ardeiul iute Bucurestean, cel ce inca se mai serveste la ciorbe prin unele restaurante care se respecta si care arata gros cam cat degetul mare de la mana si lung de pana la 10 cm, de un verde dulce pana sa se coaca si grena cand sunt copti si cu carnea destul de consistenta.
Mai multe poze pe albumul gradinei mele: http://nicolaelalu.sunphoto.ro/Gradina_mea_de_legume
1 plic contine 60 seminte
Pentru orice comanda, care depaseste 100 lei, va exista cel putin un bonus iar pentru comenzi mai mari, numarul bonusurilor va creste. Comenzile mai mari de 150 lei vor beneficia de transport gratuit. Comenzile vor fi procesate in cel mult o saptamana.
Ardeiul iute bulgaresc celebru prin faptul ca este foarte putin iute lung si incarligat si care se poate folosi si murat verde deschis la tinerete si rosu deschis la coac...
Ardeiul iute nemtesc, celebru pe vremea copilariei mele, din care se puneau pentru iarna la sticle de 1 kg si se scoteau de acolo cu o sarma indoita si care au un...
Un soi de rosii oloage, din zona buzaului, de fapt este ameliorata sau mai bine zis a fost ameliorata in statiunea din Buzau acum cativa zeci de ani. Productiva, ...